Onderdeel van een ondernemende familie

G. van Beek en Zn. Betonindustrie is een sterke, zelfstandige speler in de Nederlandse betonindustrie. In onze moderne betonfabriek in Barneveld produceren we op grote schaal maatwerk betonelementen voor onder meer de agrarische bouw, woningbouw, utiliteitbouw en weg- en waterbouw.

Nieuwbouw hightech fabriek

Om al onze klanten te kunnen blijven voorzien van onze betonelementen zijn wij momenteel een nieuwe hightech productielocatie aan het bouwen. We hopen deze fabriek in 2021 in gebruik te gaan nemen. U kunt voor meer informatie onze pagina nieuwbouw bezoeken. www.gvanbeekenzn.nl/nieuwbouw/

Daarom kiezen klanten voor ons

Grote ontwerpvrijheid

Waar moeten de uitsparingen voor ramen, deuren, spanten en leidingwerk komen? Welke isolatiewaarde wilt u hebben? Moet er constructieve wapening in? Een afwerking met steenmotief in grind? Geen probleem. Alles wat we maken is namelijk maatwerk. Dat biedt u optimale flexibiliteit en ontwerpvrijheid.

Hoge kwaliteit beton

Van origine produceren we betonelementen voor de agrarische sector, waar beton bestand moet zijn tegen bijtende zuren. Dat merk je aan de hoge dichtheid en excellente kwaliteit van onze prefab betonelementen, gemaakt op basis van betonrecepten van onze eigen R&D-afdeling.

Snelle levering

Een moderne betonfabriek, sterk geautomatiseerde productieprocessen en een deskundig team; samen zorgen ze voor een grote productiecapaciteit. Daardoor kunnen we snel prefab betonelementen leveren.

gvanbeekenzn_betonindustrie_betonwanden_laden_gerwin_transport

Betrouwbare partner

G. van Beek en Zn. Betonindustrie is meer dan een leverancier. Een deel van de betonelementen gaat naar eigen, agrarische projecten. We snappen dus als geen ander dat het cruciaal is om mee te denken, op tijd te leveren en afspraken na te komen. Zodat de planning van uw bouwproject niet in gevaar komt.

In ons eigen R&D lab ontwikkelen wij innovatieve betonproducten.

G. van Beek en Zn.

Prefab beton produceren is één van de activiteiten van G. van Beek en Zn. Benieuwd wat we nog meer doen?

Ga dan naar www.gvanbeekenzn.nl