Onderdeel van een sterke familie

G. van Beek en Zn. Betonindustrie is een sterke, zelfstandige speler in de Nederlandse betonindustrie. In onze high-tech betonfabriek in Barneveld produceren we op grote schaal maatwerk betonelementen voor onder meer woningen, bedrijfspanden en stallen.

Daarom kiezen klanten voor ons

Grote ontwerpvrijheid

Waar moeten de uitsparingen voor ramen, deuren, spanten en leidingwerk komen? Hoe dik wilt u de isolatie hebben? Moet er constructieve wapening in? Een afwerking met steenmotief in grind? Geen probleem. Alles wat we maken is namelijk maatwerk. Dat biedt u optimale flexibiliteit en ontwerpvrijheid.

Hoge kwaliteit beton

Van origine produceren we betonelementen voor de agrarische sector, waar beton bestand moet zijn tegen bijtende zuren. Dat merk je aan de hoge dichtheid en excellente kwaliteit van onze prefab betonelementen, gemaakt op basis van betonrecepten van onze eigen R&D-afdeling. 

Snelle levering

Een moderne betonfabriek, sterk geautomatiseerde productieprocessen en een deskundig team; samen zorgen ze voor een grote productiecapaciteit. Daardoor kunnen we snel prefab betonelementen leveren. 

Betrouwbare partner

G. van Beek en Zn. Betonindustrie is meer dan een leverancier. Een deel van de betonelementen gaat naar eigen, agrarische projecten. We snappen dus als geen ander dat het cruciaal is om mee te denken, op tijd te leveren en afspraken na te komen. Zodat de planning van uw bouwproject niet in gevaar komt.  

Bekijk onze producten

Wij helpen u graag

 • Gerard van Beek
  Gerard van Beek

  Directie

 • Gert van Beek
  Gert van Beek

  Directie

 • Adri van Beek
  Adri van Beek

  Directie

 • Marco van Beek
  Marco van Beek

  Directie

 • Gert-Jan Klok
  Gert-Jan Klok

  Directie