Home/Oplossingen/betonnen vloerplaten/Antislip betonvloeren

Antislip betonvloeren

Multifunctionele betonnen vloeren voor iedere gewenste toepassing. Op maat gemaakt, hoogwaardige kwaliteit (C55/67) en keuze uit verschillende afwerkingen. G. van Beek en Zn. Betonindustrie produceert in eigen betonfabriek hoogwaardige betonplaten die bestand zijn tegen de zware belasting. Onze betonnen vloerelementen worden onder meer toegepast in de agrarische bouw of buitenterreinen.

Maatwerk in betonelementen

Constructieve wapening, sparingen of andere instortvoorzieningen nodig? Wij zijn ingericht en gespecialiseerd om maatwerk te leveren. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met maatwerk oplossingen en hebben allen hetzelfde doel voor ogen, daarom werken zij zeer nauwkeurig. Laat ons weten wat u nodig heeft en we denken graag vrijblijvend met u mee.

Betonvloerplaten voor stallen

G. van Beek en Zn. Betonindustrie is van oorsprong gespecialiseerd in de productie van zuurbestendige betonplaten voor stallen. Met of zonder bolling voor de afwatering, desgewenst afgewerkt met anti-slipstructuur. Of het nu gaat om de verharding van gangpaden of de afdekking van een mestkelder: wij maken uw betonvloer op maat.

Ontdek meer betonvloeren